Adverteren

 

Het grootste bereik onder hoger opgeleide technici

 

Technisch Weekblad  informeert (hoger opgeleide) technici kwalitatief en actueel over de nieuwste ontwikkelingen binnen alle ingenieursdisciplines. Het accent ligt daarbij op nieuwe vindingen en innovatieve toepassingen. Naast nieuws uit binnen- en buitenland bevat Technisch Weekblad, interviews, engineering- en productnieuws, informatie over de arbeidsmarkt en vacatures.

 

Print en digitaal 

Technisch Weekblad verschijnt zowel in print als in een aantrekkelijke interactieve online versie.

TW online heeft een aparte opmaak, geschikt voor pc, maar ook via iPad of android tablets te lezen. Wekelijks verrijkt de redactie de online editie met extra beeld, filmpjes, achtergronden en links. Dit biedt ook voor adverteerders extra online en interactieve mogelijkheden.
Bekijk een editie van TW Digitaal

 

Visie 2015

De laatste editie van 2014 staat in het teken van de visie op 2015. In deze editie kijkt de redactie vooruit op het nieuwe jaar. Bedrijven tonen in deze special hun route naar succes in 2015. Een unieke kans om (potentiële) klanten en medewerkers te bereiken met uw verhaal! 
Bekijk de mogelijkheden voor uw bedrijf.

BETABANEN.nl
Vacatures in Technisch Weekblad worden kosteloos doorgeplaatst op BETABANEN.nl
Meer informatie over BETABANEN.nl

Contact 

Meer weten over de mogelijkheden van TW? Neem dan contact op met Frits Dufifie, accountmanager TW, via 020 638 2146 of frits@archermedia.nl.

 

oplage en bereik

 
Planing en tariefkaart 2014

Planning en tariefkaart 2015

 

Technisch Weekblad is een uitgave van Beta Publishers.
© 2015 www.technischweekblad.nl - alle rechten voorbehouden.