Agenda | Technisch Weekblad

Agenda

New Energy Forum

24 juni 2021 - 24 juni 2021

Nieuwe energie, nieuw festival: New Energy Forum Stap in de wereld van morgen. New Energy Forum is een online evenement en wordt live gestreamd. Dagvoorzitter Diederik Jekel neemt de bezoekers en kijkers mee in de slimme, nieuwe wereld van energie en vervoer. laten zien, kennis te delen en inspiratie te bieden. Bezoekers kunnen zich aanmelden via www.newenergyforum.nl.

Livestream: Elektrotechniek & IA bij Rijkswaterstaat!

25 juni 2021 - 25 juni 2021

IA- en elektrotechniek adviseurs zijn onmisbaar voor Rijkswaterstaat. In deze livestream praten we met Robbert Geers over zijn rol en werk als technisch adviseur bij Rijkswaterstaat. Over het steeds 'slimmer' worden van bruggen en sluizen, bedienen op afstand en complexe besturing. Joost Abbink neemt je mee naar de Van Brienenoordbrug waar hij verschillende IA en E-aspecten laat zien.

Online Meetup Asset Management Rijkswaterstaat!

30 juni 2021 - 30 juni 2021

Wil jij als assetmanager graag up-to-date blijft binnen het vakgebied? Sta je open voor nieuwe kennis en contacten? Op woensdag 30 juni organiseert het Kennisnetwerk Asset Management een inspiratie sessie rondom de steeds meer en snellere data die beschikbaar komt bij inspecties. Een interactieve discussie waar ook ruimte is om te netwerken.

Webinar Herziening UAV-GC 2005

1 juli 2021 - 1 juli 2021

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen in de herziening van de UAV-GC 2005 en welke gevolgen heeft dit voor projecten? Dat vertelt Gerard Buunk je in het PAOTM webinar Herziening UAV-GC 2005.

Recente ontwikkelingen in het wonen

9 september 2021 - 8 oktober 2021

In deze cursus brengen docenten recente ontwikkelingen in het wonen met elkaar in verband, reiken zij nieuwe beleidsinstrumenten aan en komen de effecten van nieuw beleid aan de orde.

Technisch beheer van woningen

28 september 2021 - 29 september 2021

Deze cursus zoomt in op de sturing, budgettering en prioritering van technische beheermaatregelen en leert je de juiste afwegingen te maken op portefeuille- en complexniveau.

Opdrachtgeverschap woningcorporaties en verduurzaming

29 september 2021 - 30 september 2021

Verduurzaming is de katalysator in de professionalisering van het opdrachtgeverschap, de bewustwording voor goed opdrachtgeverschap neemt toe. Woningcorporaties harmoniseren en bundelen de vraag naar duurzame renovaties en creëren samen met de markt de juiste condities voor CO2-reductie, versnelling, opschaling, innovaties, industrialisatie, circulaire oplossingen en integrale kostenreductie.

Portefeuille-en-assetmanagement

5 oktober 2021 - 10 oktober 2021

Tijdens deze cursus leer je zelf het portefeuillebeleid te ontwikkelen en uit te voeren, met de nadruk op zowel portefeuille- als assetmanagement. Je krijgt inzicht in hoe verschillende soorten corporaties (wat betreft grootte, woningmarktgebied of financiële positie) hun portefeuillebeleid en assetmanagement ontwikkelen. Je inzichten maak je direct praktisch door een groeps- en thuisopdracht.

Agenda aanvullen

Wil je jouw evenement promoten? Meld je evenement aan voor de agenda.

Evenement aanmelden

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Vision_Robotics_logo

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!