Besluitvorming in Groepen | Technisch Weekblad

Besluitvorming in Groepen

van 7 oktober 2020 9:00 tot 8 oktober 2020 17:30

PAO Techniek en Management
Meer informatie

Werktijd is voor een groot deel vergadertijd. Een toenemend aantal mensen ziet vergaderen als een verplicht nummer: de energie is laag, ingenomen standpunten zijn bekend en de besluiten zijn voorspelbaar. De betrokkenheid tijdens deze besluitvorming is echter bepalend voor de effectiviteit van de opvolging van het besluit.

Je brengt een (groot) deel van jouw tijd door in vergaderingen, brainstormsessies en heidagen. Je wilt deze tijd effectief en efficiënt besteden, met aandacht voor jouw belangen en die van de andere deelnemers. Je wilt als voorzitter kunnen leiden, en tegelijk ook als deelnemer inhoudelijk kunnen bijdragen. Jouw doel is te komen tot actieve bijeenkomsten met een helder proces, vergaderingen waarin deelnemers van mening durven verschillen en zij zich verbinden aan genomen besluiten.

Deze module is gebaseerd op thema’s uit de 'Learning & Development Architect' van The LMS Group en onderdeel van Leiderschap van Ingenieurs, georganiseerd door PAO Techniek en Management. Bedoeld voor: Leidinggevenden met ruime ervaring in het aansturen van anderen.Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Bestel nu 2 gratis proefnummers TW