Office 365 kennismiddag: Hallo collega, hoort u mij?

Kootwijk
Meer informatie

CTB xRM, Microsoft- en kennispartner voor organisaties in de techniek, bouw en offshore, signaleert dat er veel organisaties zijn die de mogelijkheden van Office 365 onvoldoende benutten, terwijl zij hier wel voor betalen. Daarom organiseert CTB op 20 juni 2017 bij Radio Kootwijk een inspirerende kennismiddag waarin deelnemers productiever leren samenwerken en kennis delen met Office 365.

Veel bedrijven zitten middenin, of staan aan de vooravond van, hun digitale transformatie. Een technologisch tijdperk waarin klanten, medewerkers en ketenpartners een andere manier van interactie en samenwerken verwachten.
Een afwisselend programma helpt de aanwezigen om kritisch naar bestaande processen te kijken en leert hen hoe zij meer kunnen halen uit Office 365.

Yuri Ramdhani, Managing Director bij CTB: “Radio Kootwijk is dé plek waar Koningin-moeder Emma in 1929 met de woorden: ‘Hallo Bandoeng, hoort u mij?’ het zendstation opende. Nederland kon vanaf dat moment communiceren met Nederlands-Indië. Een mijlpaal in die tijd. Binnen de huidige digitale wereld is communicatie en samenwerken belangrijker dan ooit, maar veel functionaliteiten van samenwerkingsplatform Office 365 worden nog onvoldoende benut.
Kom daarom op 20 juni naar Radio Kootwijk om te ontdekken hoe we teams beter kunnen verbinden, samen laten werken en klaarstomen voor de digitale transformatie.”

Aanmelden
Deelname aan de kennismiddag: ‘Hallo collega, hoort u mij?’ op 20 juni bij Radio Kootwijk is gratis.

Naar boven