Dolphins en jetties

-

Delft
Meer informatie

In twee dagen up-to-date over de geheel vernieuwde handboeken Flexible dolphins en Jetties and Wharfs met deze nieuwe cursus.

  • Dolphins (afmeervoorzieningen) en jetties (steigers) worden veel in havens gebouwd, maar er zijn geen strakke ontwerpnormen voor beschikbaar. In deze cursus leer je de recent ontwikkelde ontwerprichtlijnen toe te passen, zoals beschreven in de publicaties 'Dolphins' en 'Jetties and Wharfs'. Je neemt kennis van de theorie van de richtlijnen en hoe je deze in de praktijk toe moet passen. Ook komen in de cursus voorbeelden voorbij van projecten waarbij het ontwerp en de uitvoering anders liep dan gedacht. Tijdens de cursus is er voldoende aandacht voor zowel ontwerp, uitvoering en beheer en onderhoud. Specifieke zaken voor dolphins en jetties komen hierbij aan de orde, zoals belastingen, wisselwerking tussen materialen en ontwerpdetails.

Leer de nieuwe ontwerprichtlijn toe te passen

In deze cursus leer je:

  • De nieuwe ontwerprichtlijn toe te passen voor dolphins en jetties
  • Waar je op moet letten tijdens de uitvoering
  • Met welke belastingen je rekening moet houden in het ontwerp
  • Specifieke zaken over materialen en detaillering
  • Beheer en onderhoud voor dolphins en jetties

Bedoeld voor: projectingenieurs, asset managers, projectleiders, aannemers en toeleverende industrie die betrokken zijn met het ontwerp en beheer van dolphins en jetties.

Deel deze pagina
Agenda aanvullen

Wil je jouw evenement promoten? Meld je evenement aan voor de agenda!

Evenement aanmelden

TW events 2019

TW organiseert diverse events.

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Naar boven