Agenda

 

 • All Energy Day

  Op 9 maart 2017 zal voor de zesde keer op rij de All Energy Day (AED) georganiseerd worden. De All Energy Day is hét interdisciplinaire kennis evenement waar wetenschappelijk onderwijs, politiek en industrie samengebracht worden om gedachten uit te wisselen over de toekomst van energievoorziening.

  Lees meer

 • Workshop 'Patent Aanvragen'

  Alle ins en outs bij het aanvragen van een patent.

  Ontdek in één middag hoe het aanvragen van een patent verloopt. Het adequaat doorlopen van dit proces kost u tijd en geld. Na het volgen van deze workshop weet u precies wat u kunt verwachten zodat u het maximale uit uw innovatie, tijd en budget haalt. De workshop wordt gegeven door twee ervaren octrooigemachtigden en een trainee. Ze staan open voor al uw vragen. De opzet is praktisch en interactief. De workshop is een uitgelezen gelegenheid om ervaringen te delen met andere innovators.

  Lees meer

 • High Tech Systems

  High-Tech Systems is a conference and exhibition with the focus on high-end system engineering and disruptive mechatronics.

  Lees meer

 • Holland High Tech Event 2017

  Wilt u de mogelijkheden voor uw hightech-organisatie in het buitenland verkennen? Meld u dan aan voor het evenement op 12 april en kom in contact met innovatie attachés en met andere bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. U gaat naar huis met informatie, inspiratie en (nieuwe) contacten om uw eigen internationale ambities een flinke stap verder te brengen.

  Lees meer

 • Materials 2017

  -

  De vakbeurs over materialen, analyseren, oppervlaktetechnieken en verbindingstechnieken.

  Lees meer

Deel deze pagina
Agenda aanvullen

Wil je jouw evenement promoten? Meld je evenement aan voor de agenda!

Evenement aanmelden

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Naar boven