Agenda

 

 • Industrie- & Elektrotechniek Zuid-Nederland

  -

  De vakbeurs Industrie- & Elektrotechniek Zuid-Nederland wil met nieuwe inzichten en kansrijke concepten de techniekketens met elkaar laten schakelen en naar een hoger niveau tillen.

  Lees meer

 • Workshop 'Wegwijs in Octrooiland'

  In één middag de belangrijkste aspecten van uw Intellectuele Eigendom. Deze workshop biedt u als deelnemer inzicht in alle relevante aspecten van bescherming van uw Intellectuele Eigendom (IE) met nadruk op octrooien. U krijgt een helder overzicht van de mogelijkheden en risico’s op het gebied van uitvindingen & innovaties en de bijbehorende rechten. Zowel op Europese en wereldschaal, als dichter bij huis.

  Lees meer

 • ALTEN: Boosting your innovation by collaboration

  Are you interested in the experiences of high tech companies regarding their innovation and collaboration challenges? Join us! With speakers of KSE, Nedap, Shell and Luxottica.

  Lees meer

 • Precisiebeurs 2016

  -

  Op 16 en 17 november 2016 vindt de 16e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats. Dit evenement is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven. De Precisiebeurs is uitgegroeid tot hét trefpunt voor precisietechnologie en heeft een internationale reputatie

  Lees meer

 • Dutch RF Conference

  The first Dutch RF Conference is organized by Techwatch in close collaboration with Novio Tech Campus and the city of Nijmegen. 

  Lees meer

 • Symposium: The Future of Driving

  Symposium over de uitdagingen van zelfrijdende auto's. Zowel projecten, technieken als ethiek worden belicht.

  Lees meer

 • Business Software Event 2016

  -

  Het Business Software Event is hét netwerkmoment om u uitgebreid te laten informeren over het automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

  Lees meer

 • Congres Quality >> Growth

  Op donderdag 1 december 2016 organiseert NEN in het WTC in Rotterdam een Engelstalig congres met een internationale selectie van ‘s werelds grootste kwaliteitsexperts.

  Lees meer

 • High Tech Systems

  High-Tech Systems is a conference and exhibition with the focus on high-end system engineering and disruptive mechatronics.

  Lees meer

Deel deze pagina
Agenda aanvullen

Wil je jouw evenement promoten? Meld je evenement aan voor de agenda!

Evenement aanmelden

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Naar boven