Agenda

 

 • Web Workshop: Heat Transfer

  We would like to invite you to a free web workshop on Heat Transfer, that we are organizing on Wednesday, May 30th. This web workshop will focus on heat transfer via conduction, convection, and radiation. We will walk you through the workflow of building a model from scratch using COMSOL Multiphysics® in a live demonstration. You can ask questions and interact with the speakers anytime. The live online presentation will be held on Wednesday, May 30, 2017 at 14:00-15:00.

  Lees meer

 • Materials 2017

  -

  De vakbeurs over materialen, analyseren, oppervlaktetechnieken en verbindingstechnieken.

  Lees meer

 • Energy Talks&Drinks

  Buccaneer Delft, center for technology innovation in energy and offshore, would like to invite you to our monthly Energy Talks&Drinks.

  Lees meer

 • Rotterdams Havenevenement 2017

  Op donderdag 8 juni 2017 vindt de 4e editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. De haven van Rotterdam zit boordevol talenten. Jonge (en iets oudere) talenten die bijdragen aan het succes van Mainport Rotterdam. Op 8 juni a.s. worden een aantal van deze talenten in het zonnetje gezet en worden de winnaars van de volgende prijzen bekend gemaakt: - de MCR-prijs - de titel Jong Haventalent - de titel Havenwerker van het jaar - de SmartPort Scriptieprijs - de titel Beste Havenidee Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Deltalinqs, Havenbedrijf Rotterdam, Jong Havenvereniging, Marine Club Rotterdam en de STC-Group.

  Lees meer

 • Workshop: Industriële Communicatie in de Proces Industrie

  Binnen de Proces Industrie zien we een steeds grotere adoptie van Industriële Communicatie. Binnen het hart van de samenleving waar 1,3 miljoen mensen worden voorzien van drinkwater, organiseren we een workshop over de mogelijkheden en de toegevoegde waarde van het gebruik van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link binnen de proces industrie.

  Lees meer

 • CLOUDy with a Chance of Insight

  Laat u inspireren op uw cloud journey in ons seminar op donderdag 8 juni. Sprekers van toonaangevende bedrijven vertellen hun praktijkverhaal en laten zien hoe zij met de cloud hun business naar een hoger niveau wisten te tillen. Een technical evangelist van Microsoft zal zijn visie geven op data en analytics in de cloud. Ontdek hoe de cloud benut kan worden om uw digitale transformatie het beste vorm te geven en wissel ervaringen en ideeën uit op ons afsluitend diner. Tevens een uitgelezen kans om te netwerken. Dit event is dan ook met name interessant voor beslissers (R&D managers, IT managers, CTO’s, enz.)

  Lees meer

 • Deltares Software Dagen 2017

  -

  Van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni a.s. vinden er bij Deltares in Delft weer diverse evenementen plaats voor de Nederlandse gebruikers van de Deltares software producten. De Deltares Software Dagen zijn bij uitstek de gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met mede-gebruikers en de experts van Deltares. Er zijn presentaties, demonstraties en discussies over de laatste ontwikkelingen in de software.

  Lees meer

 • Arcadis Inhousedag

  -

  De Inhousedag is bedoeld voor studenten en pas afgestudeerden die Arcadis beter willen leren kennen. Studenten en pas afgestudeerden die een technische en/of bedrijfskundige achtergrond hebben en zich op dat moment in het laatste jaar van zijn of haar studie (bachelor of master) bevinden, kunnen in aanmerking komen voor de Arcadis Inhousedag.

  Lees meer

 • Lecture Agile Hardware

  Are you interested in learning all ins and outs of Agile Hardware? Then join this unique lecture to learn the vision of an authority on Agile: Kevin Thompson PhD.

  Lees meer

 • Office 365 kennismiddag: Hallo collega, hoort u mij?

  CTB xRM, Microsoft- en kennispartner voor organisaties in de techniek, bouw en offshore, signaleert dat er veel organisaties zijn die de mogelijkheden van Office 365 onvoldoende benutten, terwijl zij hier wel voor betalen. Daarom organiseert CTB op 20 juni 2017 bij Radio Kootwijk een inspirerende kennismiddag waarin deelnemers productiever leren samenwerken en kennis delen met Office 365.

  Lees meer

Deel deze pagina
Agenda aanvullen

Wil je jouw evenement promoten? Meld je evenement aan voor de agenda!

Evenement aanmelden

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Naar boven