Agenda

 

 • Technische industriële vakbeurs 2015

  -

  Al voor de zeventiende keer verbindt Technische Industriële vakbeurs (TIV) spelers uit de gehele maakindustrie: van industriële toelevering, oppervlaktebehandeling, aandrijf- besturingstechnieken, grondstoffen en materialen tot industriële productietechnieken, engineering, industriële automatisering, logistiek, personeel en organisatie. 

  Lees meer

 • Elektrotechniek 2015

  -

  Energiebesparing, ouderen langer zelfstandig thuis, een veiliger Nederland. De installateur maakt het mogelijk.

  Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar daarachter schuilt een wereld van trots, techniek en innovaties. Honderden en honderden innovaties per jaar. Van handig tot spectaculair.

  Lees meer

 • Dry Cargo Conference & Exhibition 2015

  -

  Een wereldwijde ontmoetingsplaats voor reders, exploitanten, bevrachters, agenten, exporteurs, importeurs, handelaren, havens, terminals, logistcs aanbieders, bulk materialen en handling leveranciers. De beurs is een tentoonstelling voor de haven / terminal technologie en operaties. Het conferentie programma richt zich op droge bulk handel, scheepvaart, logistiek, havens, terminals en engineering.

  Lees meer

 • Pumps & Valves Rotterdam 2015

  -

  Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober 2015 vindt Pumps & Valves plaats in Ahoy Rotterdam. Pumps & Valves is dé Nederlandse vakbeurs voor technologie & innovatie in pompinstallaties en industriële componenten binnen met name de (petro)chemie en (proces)industrie. Deze typische componenten vakbeurs zet een divers en actueel overzicht neer van alle laatste ontwikkelingen.

  Lees meer

 • Entertainment show met drones

  De Amsterdam ArenA host dit najaar de wereldpremière van de drone show AIR. AIR is de eerste entertainment show met drones. Uniek aan deze drone show is dat bezoekers in plaats van een 2D een volledige 3D ervaring krijgen.

   

  Tijdens het spektakel spelen honderden drones de hoofdrol en komen muziek, video, projecties en special effects samen. Met programma onderdelen als ballet en battles, races en lasers, circus, illusies en magie, is dit een nieuwe ontwikkeling op het gebied van entertainment.

   

  De exacte datum wordt later bekendgemaakt.

  Lees meer

 • Technology for Health 2015

  -

  De ontwikkelingen op technologiegebied gaan razendsnel en bieden ongekende mogelijkheden voor beter, sneller en betaalbaarder werken in de zorg. Deze vakbeurs met hoogwaardig congres maakt expertise, samenwerking en innovatie op dit gebied inzichtelijk.

  Met een uitgebreide expo, 1.000 professionele bezoekers en inspirerende lezingen is dit hét kennis- en netwerkplatform voor technologische expertise, samenwerking én innovatie in de waardeketens van health.

  Lees meer

 • Vakbeurs Energie en Vakbeurs Ecomobiel

  -

  Vakbeurs Energie en Ecomobiel, de twee leidende vakevenementen in Nederland op het gebied van Energie en Mobiliteit gaan onder één dak samen verder. Beide evenementen zullen op 6, 7 en 8 oktober 2015 in co-locatie plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch. De organisatie van beide evenementen komt in handen van 54events, de huidige organisator van Ecomobiel.

  Lees meer

 • Labtechnology 2015

  -

  Op 7 en 8 oktober staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van Labtechnology 2015. Labtechnology is dé vakbeurs voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van laboratoriumtechniek, netwerken met professionals uit de laboratoriumwereld en heeft twee dagen een stevig inhoudelijk programma dat wordt verzorgt door KNCV, Kennisplatform Labmanagers en COAST!

  Lees meer

 • Welding week 2015

  -

  Om de vier jaar wordt het evenement Welding week georganiseerd. Welding week biedt lass professionals een overzicht van de beste producten en diensten (apparatuur, accessoires, chemische producten) die momenteel beschikbaar zijn voor het lassen, het lassen en snijden van metalen en kunststoffen in de Benelux.

  Lees meer

 • Europort 2015

  -

  Van 3 t/m 6 november 2015 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. Europort heeft een sterke focus op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten. Met bijna 30.000 professionele bezoekers en 1.100 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

  Lees meer

 • Stainless Steel World Conference & Exhibition

  -

  De Stainless Steel World Conference & Exhibition 2015 belooft de belangrijkste corrosie en materialen professionals uit de wereldwijde markt samen te brengen.

  Lees meer

 • Precisiebeurs 2015

  -

  Op 18 en 19 november 2015 vindt de 15e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats.

  Lees meer

 • Inspectiecongres 2015

  Op 25 november 2015 organiseert Elektroraad voor de vierde keer het Inspectiecongres. 

  Lees meer

 • Deel deze pagina
  Agenda aanvullen

  Wil je jouw evenement promoten? Meld je evenement aan voor de agenda!

  Evenement aanmelden

  Word abonnee

  Sluit nu een abonnement af en ontvang elke week het laatste technische nieuws, digitaal of op papier. 

  Sluit nu een abonnement af!

  Ontvang de nieuwsbrief

  Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Technisch Weekblad.

  Meld je nu aan!