Agenda

 

 • Demoweek Ede

  -

  Demoweek (28 - 31 maart 2017): 8 toonaangevende techniekbedrijven openen hun deuren

  Lees meer

 • 4-daagse cursus Duurzaam beheer, renovatie en onderhoud van woningen

  -

  Het doel van deze cursus is om kennis op te doen over een breed scala van onderwerpen rondom duurzaam beheer, renovatie en onderhoud van woningen. De cursus biedt medewerkers van woningcorporaties en bouw- en onderhoudsbedrijven handvatten om de duurzaamheidsopgave vorm te geven, samen met andere betrokkenen als huurders en gemeenten.

  Lees meer

 • Holland High Tech Event 2017

  Wilt u de mogelijkheden voor uw hightech-organisatie in het buitenland verkennen? Meld u dan aan voor het evenement op 12 april en kom in contact met innovatie attachés en met andere bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. U gaat naar huis met informatie, inspiratie en (nieuwe) contacten om uw eigen internationale ambities een flinke stap verder te brengen.

  Lees meer

 • 4-daagse cursus Nieuwe wegen in technisch beheer van woningen

  -

  Professioneel technisch beheer van woningen betekent sturen op prestaties, risico's, kosten en levensduur van het vastgoed en de daarmee samenhangende verbeter- en onderhoudsprocessen. Het doel van de cursus is om kennis op te doen over nieuwe ontwikkelingen in het technisch beheer en handvatten te bieden om het technisch beheer anders en beter vorm te geven.

  Lees meer

 • Virtiual Design & Contruction

  Op donderdag 20 april 2017 vindt in Dorecht de VIO dag 2017 plaats. In Hotel van der Valk zal die dag volledig in het teken staan van Virtual Design & Construction. Tegelijkertijd vindt er een expositie plaats van een aantal bedrijven uit de wereld van mobiliteit en infrastructuur die u meer kunnen tonen op dit vlak.

  Lees meer

 • IP Congres

  Toonaangevende wetenschappers, opinieleiders en managers geven hun visie op het verkrijgen van de maximale waarde uit innovatie en uit intellectueel eigendom.

  Lees meer

 • Materials 2017

  -

  De vakbeurs over materialen, analyseren, oppervlaktetechnieken en verbindingstechnieken.

  Lees meer

Deel deze pagina
Agenda aanvullen

Wil je jouw evenement promoten? Meld je evenement aan voor de agenda!

Evenement aanmelden

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Naar boven