Leidinggeven aan Verandering | Technisch Weekblad

Leidinggeven aan Verandering

van 23 september 2020 9:00 tot 17:30

PAO Techniek en Management
Meer informatie

Een groot deel van organisatieveranderingen behaalt haar doelstellingen deels wel of deels niet. Welke verandering heb jij voor ogen, en wat kun jij doen om wel succesvol te zijn? Hoe kun je gedurende de verandering een rolmodel zijn dat anderen willen volgen?

Je hebt ruime leidinggevende ervaring en wilt verder groeien in verandermanagement. Met Leading Change leer je veranderingen planmatig te benaderen, met aandacht voor zichtbare aspecten als leiderschap, structuren en processen. Tegelijk krijg je handvatten voor het in beeld brengen en beïnvloeden van de onzichtbare onderstroom die in elke verandering aanwezig is. Door focus op beide werkelijkheden vergroot je jouw kansen om de verandering tot het gewenste resultaat te brengen.

Deze module is gebaseerd op thema’s uit de 'Learning & Development Architect' van The LMS Group en onderdeel van Leiderschap van Ingenieurs, georganiseerd door PAO Techniek en Management. Bedoeld voor: Leidinggevenden met ruime ervaring in het aansturen van anderen.Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Bestel nu 2 gratis proefnummers TW