Opdrachtgeverschap woningcorporaties en verduurzaming | Technisch Weekblad

Opdrachtgeverschap woningcorporaties en verduurzaming

van 26 mei 2021 tot 27 mei 2021

Meer informatie

Verduurzaming is de katalysator in de professionalisering van het opdrachtgeverschap, de bewustwording voor goed opdrachtgeverschap neemt toe. Woningcorporaties harmoniseren en bundelen de vraag naar duurzame renovaties en creëren samen met de markt de juiste condities voor CO2-reductie, versnelling, opschaling, innovaties, industrialisatie, circulaire oplossingen en integrale kostenreductie.

De cursus geeft aandacht aan verduurzamingstrategieën van woningcorporaties en de samenhang met de inbedding van het opdrachtgeverschap in de organisatie. Sprekers van woningcorporaties en daarbuiten geven inzicht in hoe zij omgaan met deze vraagstukken. De cursus gaat dieper in op de volwassenheid van heet opdrachtgeverschap aan de hand van het ‘Maturity Model Publiek Opdrachtgeverschap’, ontwikkeld door de leerstoel Publiek opdrachtgeverschap in de bouw van de TU Delft, en op initiatieven van vraaagharmonisatie en bundeling door woningcorporaties.

Tijdens deze cursus krijg je inzichten in de nieuwste ontwikkelingen rond opdrachtgeverschap en een duurzame woningportfolio en inzichten in en toepassen van modellen voor bepalen maturity in opdrachtgeverschap, de eigen veranderopgave en vraag- en aanbodsamenwerking.

Deze cursus is bedoeld voor managers vastgoed en realisatie woningcorporaties (en directeur-bestuurders, leden raad van commissarissen).Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Bestel nu 2 gratis proefnummers TW