Persoonlijk leiderschap

-

Delft
Meer informatie

Leer in deze cursus met persoonlijk leiderschap bewust keuzes te maken over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

Wie zijn werk met passie en overgave doet, haalt meer voldoening de behaalde resultaten. Uit onderzoek blijkt echter dat slechts 37% van de Nederlandse beroepsbevolking niet bevlogen is in zijn / haar werk. Op den duur kan dit leiden tot lagere productiviteit, hoger verzuim en onverhoopte afvloeiing. Persoonlijk leiderschap is een randvoorwaarde om bewust keuzes te maken over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Drie eenvoudige onderdelen die van essentieel belang zijn om vanuit een intrinsieke motivatie een bijdrage te kunnen leveren aan projecten waarbij je betrokken bent. Ook helpt het je om inzicht te krijgen in je eigen leiderschap. Wat zijn jouw waarden, en hoe draag je die consistent uit binnen de teams en je werk? Niet alleen is zelfkennis belangrijk voor je carrièreplanning, het helpt je ook om het persoonlijk leiderschap van je teamleden te activeren.

Resultaten

Het volgen van de cursus biedt je de volgende resultaten:

  • Je leert met krachtige tools werken voor effectief zelfmanagement
  • Je groeit in je leiderschap door oplossingsgericht te werken vanuit de cirkel van invloed en de cirkel van betrokkenheid
  • Je leert hoe je jouw eigen waarden vast stellen en wat voor impact deze hebben in de omgang met anderen
  • Je krijgt inzicht in patronen onder en boven de ijsberg en leert hoe gewoontes te doorbreken
  • Je maakt aanstalten om missie-gedreven te werken en de productiviteit van jou en je teamleden te vergroten

Bedoeld voor

Technische professionals en informatici (TU of hbo, ongeacht studierichting) die in industriële bedrijven, ingenieursbureaus, (semi-)overheid of kennisinstellingen vanuit een leidinggevende functie of als projectleider een team van (technische) medewerkers aansturen. Je ontvangt een certificaat.

Deel deze pagina
Agenda aanvullen

Wil je jouw evenement promoten? Meld je evenement aan voor de agenda!

Evenement aanmelden

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Naar boven