Sleuteltechnologieën voor maatschappelijke uitdagingen

Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch
Meer informatie

Met sleuteltechnologieën die in Nederland stevig geworteld zijn dragen we bij aan oplossingen voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van gezondheid, energie, mobiliteit, veiligheid en het klimaat. Laat u tijdens het Holland High Tech Roadmapevent 2017 "Sleuteltechnologieën voor maatschappelijke uitdagingen" inspireren door innovatieve bedrijven die succesvol een maatschappelijke uitdaging aangaan, hoor wat de topsector High Tech Systemen en Materialen voor plannen heeft en praat mee over hoe we samen kunnen werken aan een goede toekomst van de wereld.

Deelname aan het evenement staat open voor iedereen die kansen voor R&D-samenwerking wil ontdekken. Dus: onderzoekers en technici uit alle (top)sectoren, vanuit bedrijfsleven, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen)
13:00 - 13:30 Inloop en registratie
13:30 - 14:45 Plenair programma met:
- Dagvoorzitter Roderik van Grieken opent en interviewt Dave Blank, lid HTSM-topteam en Holland High Tech-directeur Fred van Roosmalen over de nieuwe Kennis en Innovatie Agenda.
- Succesverhalen over technologische bedrijvigheid binnen een maatschappelijke uitdaging door:
• Tom van Aken, CEO Avantium
• Jeroen Kemperman, Senior Manager Strategy Achmea
• Nico Nijenhuis, CEO Clear Flight Solutions
- Interview HTSM-boegbeeld Amandus Lundqvist
14:45 - 15:15 Pauze
15:15 - 16:15 Parallelsessie I: workshops met pitches en discussie 'Wat betekenen de roadmaps voor de maatschappelijke uitdagingen?'
16:15 - 16:45 Pauze
16:45 - 17:45 Parallelsessie II: workshops met pitches en discussie 'Wat betekenen de roadmaps voor de maatschappelijke uitdagingen?'
17:45 - 18:45 Afsluiting, verloting Holland High Tech-ballonvaart, netwerkborrel

Deelname aan dit evenement is kosteloos, mits u zich registreert via het formulier op de website van Holland High Tech.

Naar boven