Technisch beheer van woningen | Technisch Weekblad

Technisch beheer van woningen

van 7 oktober 2020 9:00 tot 8 oktober 2020 17:00

Meer informatie

Deze tweedaagse cursus zoomt in op de diverse afwegingen om technische maatregelen te kiezen: welke prestaties willen we realiseren, wat en wie beïnvloeden die keuze, hoe is het proces objectief en transparant te maken en waarom stellen we bepaalde maatregelen (nog) uit?

 Tijdens deze cursus doe je kennis op over:

- het sturen, budgetteren en prioriteren van technisch beheer: hoeveel geld is nodig voor technisch beheer, hoe komen we tot de ‘juiste’ beslissingen, wat zijn goede samenwerkingsvormen en hoe prioriteren we de benodigde maatregelen?

- de afwegingen om voor bepaalde technische maatregelen te kiezen

- thema’s als: sturing op portefeuilleniveau en complexniveau, onderhoud op bouwdeelniveau, data-analyses, meetmethodes, risicobeheersing en samenwerking met opdrachtnemers.

- technisch beheer van woningen die nog enige tijd door geëxploiteerd worden (d.w.z. niet gericht op sloop/nieuwbouw). De cursus richt zich met name op het bezit van woningcorporaties.

De cursus is vooral bestemd voor woningcorporaties en bouw- en onderhoudsbedrijven: managers technisch beheer, medewerkers die zich met technisch beheer of inkoop bezighouden en beleidsmedewerkers.Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Bestel nu 2 gratis proefnummers TW