The Powerful Presenter | Technisch Weekblad

The Powerful Presenter

van 12 oktober 2020 9:00 tot 13 oktober 2020 17:30

PAO Techniek en Management
Meer informatie

Waarom voelen zoveel mensen spanning voorafgaand aan en tijdens een presentatie? Je bent goed in je werk en weet wat je doet. Waarom is een overtuigend verhaal hierover vertellen dan zo lastig? En waarom ontstaat er tijdens en na een presentatie zo vaak ruis?

Je houdt regelmatig presentaties en wilt hierin effectiever worden. Je wilt natuurlijker leren spreken en een verhaallijn kunnen vasthouden. Ook wil je op een ontspannen wijze kunnen omgaan met toehoorders die (wellicht andere) verwachtingen hebben dan jij. Bovenal wil je zelf de boodschapper zijn en minder afhankelijk zijn van sheets en andere hulpmiddelen. Om in dit alles een stap te maken is het voor jou waardevol om zekerder te zijn van jezelf als alle ogen op jou gericht zijn.

Vanaf 2015 is deze workshop in-company geleverd aan technici en hun leidinggevenden in Taiwan, China, Singapore, Korea, de Verenigde Staten, Frankrijk en Nederland. Omdat de vraag sterk toeneemt, wordt deze nu ook via open inschrijving aangeboden. Deze module is gebaseerd op thema’s uit de 'Learning & Development Architect' van The LMS Group en onderdeel van Leiderschap van Ingenieurs, georganiseerd door PAO Techniek en Management. Bedoeld voor: Zowel technische professionals als hun leidinggevenden (HBO of WO, ongeacht studierichting).Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Bestel nu 2 gratis proefnummers TW