Tip: Tweede Nationale Waterstofdag | Technisch Weekblad
Achtergrond

Tip: Tweede Nationale Waterstofdag

Mark van der Heijden | zaterdag 28 mei 2022
Energie

De eerste Nationale Waterstofdag heeft al even geleden plaatsgevonden; begin februari 2020 net voor corona Nederland op slot gooide. Nu kan de tweede editie eindelijk doorgang vinden. Op vrijdag 17 juni gaat de focus op de rol van het platteland in de waterstofeconomie.

In de ochtend komen enkele interessante keynote speakers voorbij: Diederik Samsom (kabinetschef Frans Timmermans), Sjaak van der Tak (LTO Nederland), Willem Stehouwer (Toyota), Hyung-Ja de Zeeuw (Rabobank), Wouter van den Akker (Alliander) en Chris de Visser (WUR).

De middag draait om workshops. Deze gaan over concrete projecten die op het platteland worden ontwikkeld, over de bijdrage die waterstof aan duurzaamheidsdoelen levert en over de verdienmodellen voor ondernemers. Tevens is het mogelijk om aan een excursie naar een unieke testfaciliteit van TNO, WUR en ACRRES deel te nemen.

Het evenement begint om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur gevolgd door een borrel. De locatie is Congrescentrum De Pijler, Ketelmeerstraat 90 in Lelystad. Aanmelden kan hier.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!