Achtergrond | Technisch Weekblad

Achtergrond

Interactieve tour door het ISS

woensdag 26 augustus 2015

Goed, het haalt het niet bij zelf in het ISS rondzweven, maar deze interactieve panoramische tour komt voor de geïnteresseerde leek toch het dichtste bij een bezoek aan het internationale ruimtestation.

Lowlands Science

donderdag 13 augustus 2015

Sinds jaar en dag kun je op Lowlands niet alleen bier drinken en muziek luisteren, maar steek je ook wat op bij The School of Life en bij Lowlands University.

Hack laat geweer opzettelijk misschieten

woensdag 12 augustus 2015

Zelfs vuurwapens rusten we tegenwoordig graag uit met een computer en verbinden we met internet. Voor zo’n connected firearm geldt wat voor alles wat aan internet hangt: je kunt het hacken, zo ondervonden beveiligingsonderzoekers Runa Sandvik en Michael Auger.

Spectaculaire beelden van het aardoppervlak

woensdag 12 augustus 2015

In juni werd de Sentinel-2a satelliet gelanceerd die binnen het Europese Copernicus-programma de gevolgen van klimaatverandering op aarde in de gaten moet houden. In oktober moet de satelliet volledig operationeel zijn, maar bij wijze van voorproefje heeft de Europese ruimtevaartorganisatie ESA al zijn eerste beelden vrijgegeven.

Nederland als één grote stad  Premium

vrijdag 31 juli 2015

Lukas Roffel, cto bij Thales, zag ict-oplossingen in zijn carrière veranderen van knutselwerk tot enorm complexe geïntegreerde systemen. Hij hamert met name op een goede communicatie om de huidige ict-projecten tot een goed einde te brengen.

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week

Meld je nu aan!

Gratis proefabonnement TW

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Vision_Robotics_logo

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!