TNOTIME gaat digitaal | Technisch Weekblad
Tips

TNOTIME gaat digitaal

TNO zegt zijn papieren uitgave van TNOTIME vaarwel. De nieuwsberichten en achtergrondverhalen die eerder in het kwartaalblad verschenen, komen nu op meer reguliere basis beschikbaar op de website van TNOTIME.

De vernieuwde website ziet er op het eerste gezicht vlot uit, waarbij een functie bovenaan de pagina meteen in positieve zin opvalt: bezoekers kunnen hier filteren op de leesduur van artikelen. In de praktijk pakt deze functie vooralsnog wat minder handig uit: het filter geeft keuzes tussen leesduren van maximaal vijf, tien, vijftien en twintig minuten, maar momenteel heeft het langste artikel op de website een leesduur van vijf minuten, terwijl het kortste artikel volgens de site in een minuut gelezen kan worden.

De artikelen zelf bevatten aardige informatie. Er zijn verschillende categorieën, waaronder nieuwsberichten, werkvloerartikelen en dossiers. Ook past TNOTIME prima bij de verschillende platformen waarop men tegenwoordig het nieuws leest: beeld en tekst is zowel op kleinere als grotere schermen goed te lezen. Een verfrissende overstap.