Cloud Robotics

Het vakblad Vision & Robotics (V+R) organiseert in samenwerking met TW het middagcongres Cloud Robotics in het Evoluon in Eindhoven. Tijdens de vierde Industriële revolutie gaan toenemende robotisering en digitalisering van productieprocessen hand in hand met toenemende inzet van monitoring en aansturing op afstand. Wat zijn de uitdagingen voor de industrie, robotbouwers, besturingsleveranciers en software-ontwikkelaars? Kennisuitwisseling en netwerken staan centraal tijdens het tot de verbeelding sprekende congres Cloud Robotics.

Hoe zorg je ervoor dat in het grote Internet of Things alle sensoren, servers, elektromotoren en softwaresystemen dezelfde taal spreken? Wat is het effect van beslisprocessen op basis van kunstmatige intelligentie op uw bedrijfsvoering? En hoe gaan we om met cyberveiligheid? Die vragen staan centraal tijdens het programma dat de redacties van  vakblad Vision & Robotics (V+R) en TW samenstellen.

Toonaangevende automatiseerders kunnen tegenwoordig iedere sensor op afstand uitlezen, de data naar de cloud sturen, en vergelijken met andere robots en machines – wereldwijd. Door robots met soortgelijke operationele profielen met elkaar te vergelijken, kunnen we op alle plaatsen waar de industrie robots inzet de productieprocessen optimaliseren.

De toepassingen zijn eindeloos. Slim gebruik van cloud kan de concurrentiekracht van de Nederlandse maak- en levensmiddelenindustrie een flinke boost geven. De uitdagingen zijn ook groot, denk aan cyberveiligheid, protocollen waarlangs software en hardware met elkaar communiceren en de tijdvertraging op dataverbindingen bij het aansturen van robots op afstand.

Wilt u uw productieproces optimaliseren? Of als robotbouwer, softwareontwikkelaar of besturingsleverancier kennis uitwisselen en in contact komen met uw klanten? Bezoek dan Cloud Robotics 2018.


Zet in uw agenda:  
Datum: 22 november  
Tijd: van 12.00 tot 18.00 uur
Plaats: Evoluon, Eindhoven
Kosten: € 125,- voor abonnees van Vision+Robotics en TW. Niet-abonnees betalen € 175,-

Meer informatie:
Voor vragen over sponsoring kunt u contact opnemen met Peter van den Bosch, tel. 088 – 6440 610.

Al uw overige vragen kunt u stellen aan Dora Pompe.  Uw voorinschrijving voor deze dag kunt u eveneens aan de organisatie doorgeven. Wij houden u dan op de hoogte van het programma en vragen u begin september of wij uw inschrijving definitief kunnen vastleggen.

Deel deze pagina
Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Naar boven