Events

TW organiseert dit jaar diverse events voor haar doelgroep.

 3i Event (Idea, IP & Innovation), 17 april, Eindhoven

Op 17 april organiseert vakblad TW in samenwerking met C2W, EVMI magazine en Maritiem Nederland het 'Idea, IP & Innovation (3i-) Event.
Tijdens deze middag op de Hightech Campus in Eindhoven krijgen R&D professionals, startups en ondernemers uit het mkb handvaten om een succesvolle IP Strategie (Intellectual Property) voor hun bedrijf op te zetten.

Lees meer... 

Labtechnology: Monitoring & Veiligheid Seminar; 19 juni, Utrecht 

Tijdens LT: Monitoring & Veiligheid wordt u geïnformeerd over de laatste stand van zaken rond veiligheid in het lab, de cleanroom en de industrie. Bijvoorbeeld kleinere, zuiniger sensoren en slimme verwerking van grote hoeveelheden data openen nieuwe mogelijkheden voor laboratoria, cleanrooms en de (bio)procesindustrie, maar er is ook winst te boeken met eenduidiger protocollen, training en een beter inzicht in risico’s.

Smart Maritime Technology; 14 juni, Rotterdam

Welke technologie zet de maritieme sector op zijn kop de komende jaren? Maritiem Nederland gaat in juni 2018 een evenement organiseren over disruptieve technologie in de maritieme sector. We willen managers en technici uit de maritieme sector laten zien wat de technologie is waar we op in moeten zetten, om de boot straks niet te missen.

Lees meer...

Ga naar de betreffende event-websites voor meer informatie en om u aan te melden.

Deel deze pagina
Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Naar boven