Nieuws
Catalyst E2

Afstandsrecord elektrische bus

Proterra heeft met zijn elektrische bus, de Catalyst E2, een afstand afgelegd van 1.772 km op een enkele acculading; volgens het Amerikaanse bedrijf een wereldrecord.

De elektrische bus, met een accucapaciteit van 66 kWh, vestigde het record op een eigen testbaan, waarbij er overigens geen passagiers aan boord waren. Ook maakte de bus geen enkele tussenstop tijdens de rit. Het behaalde resultaat is hierdoor vrijwel zeker een stuk rooskleuriger dan het bereik in werkelijke verkeerssituaties zal zijn. Toch stelt Proterra dat dit resultaat de ov-markt zal opschudden.

Deel deze pagina
Nozzman
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven