Nieuws

Autoshow

redactie |
Ontwerp & Kunst, Vervoer & Logistiek

Hoe kan het met de huidige tijdgeest ook anders: het milieu neemt een belangrijke plaats in op de autosalon van Genève. De autoshow opende afgelopen donderdag de deuren voor het publiek, dat zich elf dagen lang kan vergapen aan nieuwe techniek en design.

De hier getoonde Toyota Hybrid X is een zogenaamde concept car: het zal niet als zodanig in productie worden genomen, maar Toyota bezweert dat zowel het design als de techniek de komende jaren hun weg zullen vinden in nieuwe hybride modellen. Met de Hybrid X doet Toyota nog meer een stap richting computerisering van de auto, met onder meer twee kleurenmonitoren in de cockpit, verregaande Bluetooth-mogelijkheden en drive-by-wire besturing.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven