Nieuws
brede school

BAM bouwt Deense school

BAM Danmark mag voor Kopenhagen een school ontwerpen en bouwen.

Het in 2014 opgerichte dochterbedrijf van Koninklijke BAM Groep mag voor de gemeente een brede school ontwerpen en bouwen voor het stadsdeel Sluseholmen, dat zich in het oude havengebied van de Deense hoofdstad bevindt, direct ten zuiden van het historische stadcentrum.

De school moet onderdak bieden aan circa 840 leerlingen, maar het project omvat meer dan de school alleen. In de opdracht zitten tevens het ontwerp en de bouw van een naschoolse opvang, een sporthal en een bovengrondse parkeergarage met ruimte voor 250 auto’s.

De bouwsom van de brede school bedraagt € 46 miljoen; BAM Danmark voltooit de opdracht naar verwachting in augustus 2023.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven