Nieuws
Bèta Salarisonderzoek

Bèta Salarisonderzoek 2019

TW voert elk jaar in samenwerking met organisatieadviesbureau Berenschot, branchevereniging Koninklijke NLingenieurs en Checkmark Labrecruitment een grootschalig onderzoek uit naar de beloningen van ingenieurs en hoger opgeleide bèta’s, waaronder werktuigbouwkundigen, procestechnologen en biotechnologen.

Vorig jaar vulden bijna 5.000 mensen de enquête over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in, waarmee dit salarisonderzoek het grootste beloningsonderzoek onder bèta’s is.

Ook dit jaar publiceert TW samen met C2W de resultaten weer in een uitgebreide carrièrespecial, die in het eerste kwartaal van 2020 verschijnt.

Deelnemers maken kans op verschillende prijzen. Zo verloten we een drone, een bon voor een weekendje weg en een bouwpakket van Technisch Lego.

Het invullen van de salarisenquête neemt ongeveer tien minuten in beslag.

Start het salarisonderzoek hier.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven