Nieuws

BetaBanen nu ook vraagbaak voor carrièrevragen

Vanaf deze week kunnen hogeropgeleide bèta’s, waaronder ingenieurs en chemici, met vragen over hun carrière terecht op www.betabanen.nl.

Er kunnen vragen gesteld worden over concrete onderwerpen als salaris, opleidingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden, maar ook over coaching, een volgende functie of herintreding. Een team van ervaren loopbaancoaches geeft antwoorden.

Voor een eerste advies worden geen kosten in rekening gebracht.

Betabanen.nl, de banensite van o.a. C2W, Technisch Weekblad, Maritiem Nederland en NVON, heeft hiervoor een samenwerkingsverband gesloten met Bèta Career, een organisatie van professionele loopbaancoaches.

Bèta Career is gespecialiseerd in loopbaanadvies voor hoog opgeleide bèta’s en technici. Uitgangspunt is dat een succesvol verloop van de carrière gebaseerd is op eigen verantwoordelijkheid. Mensen die een beroep doen op Bèta Career krijgen met de juiste professionele ondersteuning de mogelijkheid om de eigen doelen te realiseren. Bij Bèta Career is een persoonlijk plan, het CarrièreOndernemingsPlan, de basis voor een nieuwe stap in de carrière.

Bèta Career werkt met trainers en coaches die hun sporen verdiend hebben in het begeleiden van mensen met een bèta-achtergrond. Dat kan zijn in de rol van trainer, personeelsfunctionaris of als leidinggevende. Iedere coach en trainer voegt zijn eigen specifieke vaardigheden toe aan de begeleiding. Ze spreken de taal van iemand met een bèta achtergrond en zij kennen de arbeidsmarkt.

Wil je een vraag stellen, klik hier.

Meer informatie over Bèta Career: www.betacareer.nl

Deel deze pagina

Maritiem Nederland

Maritiem Nederland is een magazine, website en nieuwsbrief met alle relevante en interessante ontwikkelingen binnen het maritieme cluster. Met interviews, opmerkelijke reportages, portretten en columns.
Meer informatie over Maritiem Nederland

Damen

Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven