Nieuws

Blikken buizen

De Britse kustplaats Brighton moet in 2016 een 162 m hoge toren rijker zijn.

De i360 Brighton Tower moet zich volgens de makers gaan meten met de Eiffeltoren, het Empire State Building en de London Eye, al is dat wellicht wat ambitieus. De i360 is echter wel ontworpen door het team dat ook de London Eye ontwierp: het Nederlandse staalbedrijf Hollandia. Hollandia zal de toren, die grotendeels uit door het bedrijf zelf geprefabriceerde taps toelopende stalen componenten (zie foto) bestaat, in Brighton bouwen. De i360 krijgt een observatiering die vanaf de grond tot een hoogte van 138 m rijst, zodat men een fraai uitzicht over de stad heeft.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven