Debby Slofstra verkozen tot nieuwe voorzitter TVVL | Technisch Weekblad
Nieuws

Debby Slofstra verkozen tot nieuwe voorzitter TVVL

De leden van TVVL hebben Debby Slofstra van Schneider Electric Nederlandals nieuwe voorzitter gekozen tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 8 juni. Slofstra neemt het stokje over van Jaap Dijkgraaf, die na zijn termijn van 3 jaar voorzitterschap is teruggetreden.

Debby Slofstra is Country President van Schneider Electric Nederland. Het bedrijf leidt de digitale transformatie van energiemanagement en industriële automatisering. Slofstra richt zich bij Schneider Electric Nederland vooral op de vraag hoe we zo duurzaam en inclusief mogelijk kunnen werken, leven en wonen Slofstra werkt inmiddels 5 jaar voor het bedrijf dat onlangs uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf ter wereld.

Slofstra ziet zichzelf als een groene en circulaire denker die zich op alle fronten inzet op het gebied van duurzaamheid. Die motivatie helpt haar ook op weg bij TVVL, zegt ze. “Nieuwsgierigheid, leren en delen van kennis is nu belangrijker dat ooit. Dat kan alleen samen. TVVL is een prachtige verenging die de juiste versnelling kan brengen als het gaat om de energietransitie.”

TVVL is het Platform voor mens en techniek, opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. TVVL is één van de belangrijkste gespreks- en kennispartners in de technologische sector. Het platform verbindt verschillende disciplines en biedt een platform waar kennis wordt gedeeld, ontwikkeld en overgedragen.

“TVVL is een vereniging waar enorm veel kennis samenkomt die gepaard gaat met een sterke ondernemerszin”, zegt vertrekkend voorzitter Jaap Dijkgraaf. “Wat een eer dat ik daar drie jaar lang, samen met een fantastisch bestuur, leiding aan heb mogen geven.”

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!