Nieuws

Eerste zonne-auto voor lange afstanden

Met veel bombarie en rook werd het prototype van Lightyear One gepresenteerd in TheaterHangaar in Katwijk. Volgens de makers is dit de eerste auto op zonne-energie die geschikt is voor lange afstanden.

Het dak en de motorkap zijn bedekt met 5 m² aan zonnecellen die beschermd zijn met een sterke laag veiligheidsglas. De batterij van de wagen kan ook via een 230V-stekker opgeladen worden bij een gewoon stopcontact. Dankzij de zonnepanelen heeft hij ondanks de relatief kleine batterij een ideale actieradius van 725 km. De eerste 500 exemplaren worden, naar verwachting, in 2021 geleverd. Ze zijn via de website te reserveren voor € 119.000.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven