Erik Spijkerman nieuwe directeur Gunneman | Technisch Weekblad
Nieuws

Erik Spijkerman nieuwe directeur Gunneman

Erik Spijkerman is in juni in dienst getreden als directeur bij Gunneman in Hattem en zusterbedrijf POP Light in Den Bosch. Hij neemt de taken over van Albert voor ’t Hekke, die eigenaar en is van de Gunneman Groep bestaande uit Gunneman, Poplight en Triolight.

Erik Spijkerman is sinds 1986 werkzaam in de elektrotechnische branche. Hij heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van sales en marketing. De laatste 20 jaar werkte hij als marketingdirecteur bij Koninklijke Oosterberg.

“In mijn beginjaren bij Oosterberg heb ik met alle facetten van de bedrijfsvoering te maken gehad”, zegt Spijkerman. “Nieuwe vestigingen zoeken en opbouwen en nieuwe klant-en inkoopgroepen binnenhalen. Van spraakmakende beurzen en events organiseren tot verantwoordelijk zijn voor het geweldige jubileumjaar in 2018.” Spijkerman was ook betrokken bij het behalen van het predicaat Koninklijk door Oosterberg.

Albert voor ’t Hekke zegt blij te zijn met de nieuwe directeur. “Erik Spijkerman ken ik al jaren en we hebben in de jaren ’90 lang intensief en succesvol samengewerkt. Erik beschikt over de juiste eigenschappen en ervaring om onze organisatie de komende jaren verder uit te bouwen en te helpen onze groeiambities te realiseren.”

Gunneman is leverancier van verlichting, signalering en kabelwartels die bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Het heeft klanten in onder meer de grondstofverwerking, chemie- en petrochemie, water- en rioolzuivering en de farmacie.

POP Light is gespecialiseerd in ledverlichting. Het verzorgde onder meer de verlichting op de Floriade. Ook heeft het bedrijf vele klanten in de horeca, bij bedrijven en retail.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!