Nieuws
etalagescherm

Etalagebeeldscherm

Panasonic biedt vanaf 22 maart een groot transparant beeldscherm aan, dat volgens eigen zeggen winkelruiten kan omtoveren tot digitale beeldschermen.

Het High Image Contrast Transparent Screen bestaat uit een speciale glaslaag met daarop bevestigd een folie die het lichtcontrast kan aansturen. Deze speciale glaslaag is tussen twee andere glasplaten geplaatst. Een elektrische spanning op de glaslaag maakt deze transparant.

Verder is het mogelijk om met behulp van een projector afbeeldingen van achter op het e-scherm te projecteren, waarbij er meerdere beeldschermen gelijktijdig kunnen worden geprojecteerd.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven