Nieuws

Fraunhofer in Nederland

Mischa Brendel |
Onderzoek & R&D

Het Duitse Fraunhofer Gesellschaft, Europa’s grootste non-profitorganisatie voor toegepast onderzoek, gaat een langdurige samenwerking aan met de Universiteit Twente.

Onderdeel van deze samenwerking is de oprichting van een Fraunhofer Project Center for Design and Production Engineering in Complex High-Tech Systems op de campus van de UT. Hiermee huist de Twentse universiteit de eerste Fraunhofer-vestiging in Nederland.

In eerste instantie richt dit centrum zich op vragen vanuit de industrie, waar zowel studenten van de UT als van Hogeschool Saxion aan zullen werken. Bij voortdurend succes moet het uitgroeien tot een onafhankelijk instituut dat zich richt op gezamenlijke r&d-projecten met de industrie.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven