Nieuws
PURE

Gadget: Aangepaste muziekervaring

De Engelse term ‘adjustable headphone’ beperkt zich meestal tot een koptelefoon die in maat zo is af te stellen dat hij fijn op je hoofd en over je oren zit. Maar PURE gaat in deze term nog een stap verder. Deze koptelefoon past zich volgens de makers namelijk aan je gehoor aan.

Hiervoor is het wel nodig om een gehoortest te doen, die in de vorm van software bij de koptelefoon wordt geleverd. Slimme algoritmes bepalen op basis van de resultaten van deze test wat de beste ‘luisterervaring’ is voor de individuele gebruiker en slaan deze op in de koptelefoon.

De draadloze koptelefoon is via een geïntegreerde usb-kabel binnen enkele minuten op te laden. Doe je de koptelefoon af, dan pauzeert de muziek automatisch. En zet je hem weer op, dan gaat de muziek weer door.

Via Kickstarter zijn er nog enkele exemplaren voor circa € 160 beschikbaar. De koptelefoon wordt dan rond november geleverd.

 

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven