Nieuws

Gadget: Cloudopslag op een blokje

Mischa Brendel |
Gadgets

Leuk, zo’n clouddienst die automatisch een back-up van je foto’s maakt, maar dan moet je wel een fatsoenlijke wifi-verbinding hebben, of een telefoonabonnement met flink wat mobiele data.

Met de HyperCube is dat niet langer nodig, want dit apparaat slaat je foto’s van je mobiel op terwijl je hem oplaadt. Daarmee is de HyperCube dus niets meer dan extern geheugen voor je mobieltje. En eigenlijk zelfs dat niet, want je moet zelf nog een SD-kaart of een usb-stick in het apparaat steken als opslagmedium.

Waarom dan dit apparaat van $ 29,- aanschaffen? Omdat de HyperCube je foto’s en video’s automatisch opslaat als je hem aansluit. En je hoeft ook niet te wachten tot hij daarmee klaar is: ontkoppel jij tussentijds je mobiel en sluit je die later weer aan, dan gaat de HyperCube gewoon weer verder waar hij gebleven was. Inderdaad, net als een clouddienst. En dat is dan wel weer handig.

De HyperCube wordt vanaf augustus geleverd.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven