Nieuws
Time 4 Machine

Gadget: Combinatie van modelbouw en lego

Mischa Brendel |
Gadgets, Werktuigbouw

Velen van ons vermaken zich nog steeds met modelbouwsets en technisch lego. Maar de echte technicus is natuurlijk op zoek naar een grotere uitdaging.

En die is er nu in de vorm van Time 4 Machine. Deze bouwsets combineren het beste van beide werelden en de resultaten zien er werkelijk prachtig uit.

Momenteel zijn er al diverse bouwsets beschikbaar, waaronder een tractor, een klok, een Hercules-vliegtuig en een stoomlocomotief. De modellen zijn allen voorzien van uitgebreide bouwinstructies, maar de bedenkers raden aan om ook de video-instructies te volgen. Momenteel zijn de modellen uit roestvrij staal vervaardigd, geproduceerd via het proces van chemisch etsen. Dunnere onderdelen kunnen indien mogelijk makkelijk gebogen worden; tandwielen en dergelijke zijn van dikker materiaal. De diverse bouwsets worden vanaf augustus geleverd. De prijzen variëren van $ 32 voor de tractor, tot $ 112 voor de stoomlocomotief. De modellen zijn ook in – voordeliger – sets verkrijgbaar.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven