Nieuws

Gadget: Drink genoeg met slimme waterfles

Dorine Schenk |
Gadgets

‘s Zomers is het belangrijk om genoeg te drinken. Mocht je daar moeite mee hebben, dan kan de slimme waterfles Hidrate Spark helpen. Je hoeft dan niet bij te houden hoeveel je drinkt. Dat doet de fles.

Je vult in de app leeftijd, gewicht en lengte in en hoe actief je bent. Op basis daarvan adviseert de app een aantal ml water per dag. Als je je locatie opgeeft wordt het lokale weer meegenomen in het advies. De waterfles houdt met een sensor bij hoeveel je drinkt en geeft dit via bluetooth door aan je smartphone. Drink je te weinig, dan geeft de app een waarschuwing en licht de waterfles op. Het nieuwste model kost $54,99.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven