Nieuws
Logitech Harmony Express

Gadget: Harmonieus zappen

Mischa Brendel |
Gadgets

Leuk, steeds meer apparaten in huis, maar het bedienen van al die elektronica vergt steeds meer afstandsbedieningen. Universele afstandsbedieningen bieden in zulke situaties gelukkig een uitkomst.

Nieuwste telg in dit walhalla van vereenvoudiging is de Harmony Express van Logitech. En ‘vereenvoudiging’ is geen understatement: het apparaat bevat nog maar een paar knoppen voor de meest essentiële functies. Daarmee zijn zaken als volume en afspelen en pauzeren te regelen. Ook is er een knop om het menu op te roepen.

De meest opvallende klop is echter die met blauwe verlichting bovenaan de afstandsbediening. Daarmee is namelijk spraakassistent Alexa van Amazon te activeren. En dat is dan ook het geheim van de smid: de meeste knoppen zijn vervangen door stemcommando’s.

Vooralsnog komt de Harmony Express alleen uit voor de Amerikaanse markt, waar de afstandsbediening over de toonbank gaat voor $ 250. Dat is best een boel geld voor zo weinig knoppen.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven