Nieuws
Energy E241

Gadget: Heerlijk goedkope smartphones

Voor wie zo’n peperdure iPhone niet ziet zitten, zijn er de feature phones: goedkopen smartphones met alleen de basisfuncties.

Avenir Telecom heeft twee nieuwe exemplaren uitgebracht die het Energizer-phones noemt. Het gaat om de Energy E241 en Energy E241S. Die eerste kan alleen overweg met 2g- en 3g-netwerken, de tweede ook met 4g-netwerken. Verder hebben beide toestellen een camera aan de voor- en achterzijde, een batterij met 1900 mAh aan capaciteit, 4 GB aan flashopslag en 512 MB aan RAM-geheugen. Ze bieden plaats aan een microSD-kaart tot 128 GB. Het besturingssysteem, KaiOS, is gebaseerd op Firefox OS.

De Energy E241 kost € 30; de E241S kost € 35.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven