Nieuws
Swytcg

Gadget: Instant e-bike

Voor wie graag wat extra ondersteuning wil, maar een elektrische fiets net wat te duur vindt, of te veel gehecht is aan zijn of haar eigen fiets, is er nu Swytch. Hiermee verander je elke fiets in een e-bike.

Je vervangt het voorwiel door eentje met ingebouwde elektrische motor, installeert pedaal-en remsensoren en bevestigt de stuurtas met batterij. De tien minuten die Swytch er zelf voor uittrekt klinkt wel wat optimistisch. De tas met de batterij is waterdicht, weegt 3 kg en is na drie uur volledig opgeladen. Bovenop de tas zit een lcd-scherm waarmee je de hoeveelheid trapondersteuning aanpast. Met volle accu kun je 40 km afleggen met een maximumsnelheid van 25 km/h. Doordat het gewicht voorop zit is het misschien even wennen met sturen. Als je de batterijtas van de fiets afhaalt, fungeert deze als normale fiets. Swytch is te koop voor € 399; er zijn ook een vouwfiets-versie voor € 450 en een high power-versie voor € 575.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven