Nieuws

Gadget: Kogelvrije panty

De doorsnee panty houdt het meestal niet veel langer dan een dagje vol.

Aan het eind van die dag zit de onvermijdelijke ladder meestal in het kledingstuk. De schade is te beperken door nagellak op de ladder te smeren, maar een dergelijke oplossing blijft behelpen. Met de komst van een panty gemaakt van kogelwerende vezels van Sheerly Genius behoren deze zorgen toe aan het verleden. De draden van deze superpanty zijn tien keer sterker dan staal, maar schuren niet tegen de huid.

Op de filmpjes op Kickstarter is te zien dat klittenband en een diamanten ring beide doorgaans dodelijk voor een panty  niet opgewassen zijn tegen de kracht van de panty. Kleine waarschuwing: ondanks de kogelwerende vezels zijn de panty’s niet geschikt als bescherming tegen kogels.

De prijs van deze supersterke panty's doet wel de vraag rijzen of het niet voordeliger is om steeds nieuwe panty's te kopen: de Sheerly Genius-panty's kosten namelijk € 64.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 1 proefnummer TW

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

Abonnement

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW


Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Naar boven