Nieuws

Gadget: Laat gerust het licht aan

Mischa Brendel |
Energie, Gadgets

Met de slimme schakelaar van Aucasi kom je nooit meer thuis om te ontdekken dat je die ochtend vergeten bent het licht uit te doen.

Het apparaat doet dit namelijk voor je. Niet alleen aan de hand van een via de smartphone-app in te stellen schema, maar ook door met sensoren (het gebrek aan) bewegingen in de kamer bij te houden, of door zonsopgang en -ondergang bij te houden. De installatie van de schakelaar zelf kan niet eenvoudiger: simpelweg plaatsen tussen stopcontact en het te bedienen apparaat.
De Aucasi-schakelaar kan niet alleen via het wifi-netwerk met zijn broertjes in huis communiceren, maar ook met andere slimme apparaten, zoals de Hue-lampen van Philips en de slimme thermostaat Toon van Eneco.

Momenteel loopt er een Kickstartercampagne om voldoende geld op te halen voor grootschalige productie van de schakelaar, die verkrijgbaar is vanaf € 39 per stuk. Vanaf mei 2017 wordt de Aucasi-schakelaar verstuurd.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven