Nieuws

Gadget: Ledlamp dubbelt als bluetooth-speaker

In de categorie ‘hoe hebben we ooit zonder gekund’ lanceert Sony een peertje dat dubbelt als bluetooth-luidspreker.

Het apparaatje, dat luistert naar de catchy naam LSPX-100E26J, levert een tamelijk bescheiden 360 lumen uit een enkele led in een E27-schroeffitting. Daarom moet toepassing vooral worden gezocht in sfeerverlichting en niet in functionele verlichting.

De lamp is via bluetooth te koppelen aan een smartphone en dan te bedienen met Sony’s SongPal-app. Het vermogen van de luidspreker is al even bescheiden als de lichtopbrengst van de led: bij 2 W houdt het wel op. Het ontwerp is dan wel weer erg geslaagd en maakt dat je de lamp/luidspreker niet hoeft te verbergen in een schemerlamp-kap.

De LSPX-100E26J is vooralsnog alleen verschenen op de Japanse website van Sony; het is niet bekend of en wanneer de lamp/luidspreker naar Nederland komt en voor welke prijs.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven