Nieuws

Gadget: Leg je herinneringen aan de ketting

Ogen in je achterhoofd hebben, wie wil dat nu niet? Voor de toerist, avonturier en sporter is er nu een halsband met drie camera’s: de FITT360.

Hiermee neem je Full HD video alle richtingen op om vanuit jouw eigen perspectief terug te kijken waar je bent geweest. De nekband heeft bluetooth, GPS en USB. Voor extra comfort wordt de warmte die het apparaat produceert van de persoon af geleid.

Het videoketting is waterdicht en daardoor zelfs te gebruiken in slecht weer. Met de drie camera’s kun je losse foto’s en video’s maken, maar extra apps plakken die net zo makkelijk aan elkaar tot een van 360 graden- panorama. Bovendien stabiliseren de apps je beelden en maken video’s klaar voor VR.

Mis nooit meer wat van je reis, tenminste, 90 minuten van je reis want tot zo ver reikt de batterijduur. De FITT360 met kabel en hoes is te koop op kickstarter voor € 485.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven