Nieuws

Gadget: Muurtablet

Mischa Brendel |
Gadgets

Microsoft heeft zijn Surface Hub 2 gepresenteerd. Dit digitale whiteboard heeft ten opzichte van zijn voorganger niet alleen betere specificaties; ook kunnen tot maximaal vier exemplaren van het touchscreen als één scherm aan elkaar worden gekoppeld.

Een enkel exemplaar heeft een scherm met 4K-resolutie en een beelddiagonaal van 50,5 ‘ en kan geleverd worden met een standaard die het draaien van het scherm mogelijk maakt, zodat het zowel verticaal als horizontaal is te gebruiken. Het scherm bevat verder meerdere 4K-camera’s, geïntegreerde geluidsboxen en kan – uiteraard – uitgerust worden met allerhande Microsoft-software. Meerdere gebruikers kunnen tegelijkertijd op de Surface Hub 2 inloggen en videobellen, wat vergaderen moet vergemakkelijken. De Surface Hub 2 is dan ook bedoeld voor bedrijven, om in vergaderruimtes in te zetten.

Een prijs heeft Microsoft nog niet bekendgemaakt, maar wellicht is de 55 ‘-versie van het eerste model een goede indicatie. Die gaat momenteel voor zo’n $ 9.000 de deur uit.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven