Nieuws

Gadget: Nooit meer een pakketje missen

Niets irritanter dan niet thuis zijn wanneer de bezorger je pakket komt brengen. Een bedrijf uit Atlanta, Georgia komt echter met een oplossing: de BoxLock.

Dit slimme hangslot bevestig je aan een afsluitbare kist bij je voordeur, waarna alleen de streepjescode van je pakket het hangslot opent. Zo kan de bezorger het pakket veilig achterlaten. De bijbehorende app volgt je pakketten en stuurt een berichtje wanneer deze zijn bezorgd. Je kunt ook familie en buren een eenmalige streepjescode sturen, zodat zij je pakket op kunnen halen. Momenteel zijn Amazon, FedEx, UPS en USPS aangesloten. Voor € 84 wordt hij in augustus verscheept (wel thuisblijven!).

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven