Nieuws

Gadget: Opplakknop

Een knop van 3 bij 3 cm die je overal op kunt plakken, en die via bluetooth verbinding maakt met je smartphone.

Veel meer is Flic eigenlijk niet en tóch maakt deze gadget je leven een stuk eenvoudiger. Plak de knop op de deurpost van je voordeur en met één druk schakel je alle lichten uit; twee keer drukken en de Flic belt naar je telefoon, zodat je na kan gaan waar je hem hebt laten liggen. Plak de Flic in de badkamer en schakel er je muziek mee in. Moet je ’s avonds door een enge steeg? Neem Flic mee en het apparaatje zendt, na een druk op de knop uiteraard, je gps-locatie naar een vriend of familielid. Pizza bestellen? Klik op je Flic op je koelkastdeur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Er zijn momenteel een tiental ondersteunende diensten, waaronder Domino’s, Philips Hue, Logitech Harmony, Sonos en Spotify. Voor € 29 heb je zo’n mobiele knop. Zorg wel voor een smartphone met minimaal iOS 8.0 of Android 5.0.

Deel deze pagina
Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

Naar boven