Nieuws
HAL 9000

Gadget: Opstandige bluetooth-speaker

Mischa Brendel |
Gadgets

Nu de kunstmatige intelligentie echt door lijkt te breken, duiken er uiteraard ook weer doemscenario’s de kop op over computers die de macht grijpen.

Een van de pioniers onder deze opstandige computers kan nu als replica in huis worden gehaald. HAL 9000, de kunstmatige intelligentie uit het boek en de gelijknamige film 2001: A Space Oddyssey, is namelijk als bluetooth-speaker te koop.

De iconische lens met het rode lampje, het ‘oog’ van HAL, ontbreekt uiteraard niet. De speaker is te koop vanaf zo’n € 360. Echte fans krijgen er voor ongeveer het dubbele een wandconsole bij, om de speaker aan de muur te hangen.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven