Nieuws

Gadget: Opvouwbare smartphone

Samsung heeft aangegeven volgend jaar met een opvouw­bare Galaxy te komen, maar het is ZTE die de primeur wegkaapt met zijn nieuwe toestel genaamd Axon M.

Deze smartphone beschikt over twee 5,2 inch-schermen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, die verbonden zijn middels een 180-graden scharnier. De gecombineerde schermen leveren een formaat op van 6,75 inch.

De schermen zijn op drie manieren te gebruiken: de spiegelmodus om bijvoorbeeld iemand mee te laten kijken, de extended-modus waarbij de schermen gebruikt worden als één scherm, en de ab-modus waarbij op ieder scherm een andere app draait.

Het Android-toestel beschikt over 4 GB werkgeheugen, 64 GB intern geheugen (uit te breiden tot 256 GB met een micro sd-kaart), een accu met een capaciteit van 3.180 mAh en een 20  megapixel-camera. Het toestel wordt vooralsnog alleen in de VS en Japan uitgebracht, maar komt wellicht later ook nog uit in Europa.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven