Nieuws

Gadget: Robot op je hoofd

Hilde de Laat |
Gadgets, Robotica & AI

Nieuw op de markt: Vinci, een intelligente AI hoofdtelefoon. Naast het afspelen van muziek, herkent hij gesproken tekst en denkt hij met je mee.

De hoofdtelefoon biedt alternatieve routes voor als je tram vertraging heeft, en regelt zelfs een taxi voor je. Benieuwd of het gaat regenen, vraag het Vinci. Zoek je een speciaal cadeau, Vinci wijst je naar de juiste winkel. Tijdens je hardlooprondje vertelt hij je zelfs je gemiddelde snelheid en hartritme. Het ingebouwde Android-systeem verbindt met het wifi-netwerk, waardoor je je telefoon thuis kunt laten. Er is zelfs plaats voor een sim-kaart zodat muzieksoftware direct op de hoofdtelefoon geïnstalleerd kan worden. Voor € 92 ligt hij in maart op je deurmat.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven