Nieuws
Razer Phone

Gadget: Spelcomputer die kan bellen

Mischa Brendel |
Gadgets

Ook Razer, vooral bekend als fabrikant van gaming hardware, werpt zich in de smartphonestrijd met een smartphone… voor gamers.

De Razer Phone heeft een 5,7 inch-beeldscherm dat uiteraard ook beelden in 4k-resolutie kan tonen; het geluid dendert uit het toestel in Dolby Atmos. De games die op het toestel worden gespeeld kunnen gebruikmaken van de 8 GB aan ram-geheugen en Razer claimt dat de batterij van 4.000 mAh tot 12,5 uur aan videokijken mogelijk maakt, al vergt het spelen van games natuurlijk meer stroom dan het bekijken van een filmpje.

Het op Android draaiende toestel heeft aan de achterzijde twee 12-megapixelcamera’s en aan de voorzijde een 8-megapixelexemplaar. Een directe aansluiting voor een koptelefoon ontbreekt echter; daarvoor is de meegeleverde usb-adapter nodig.

De Razer Phone komt in eerste instantie niet in Nederland uit, maar wel in onder meer Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Daar is de smartphone vanaf
17 november verkrijgbaar voor € 750.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven