Nieuws

Gadget: Teken aan de wand

Schilderijen zijn leuk, maar zelfs ‘De Nachtwacht’ gaat na een tijd vervelen. Wees gerust, met de Scribit zijn saaie muren verleden tijd.

Sla twee spijkers in de muur, hang er een touw tussen en de Scribit kan van start. Je hoeft alleen op de computer of tablet of smartphone het ontwerp te selecteren en het apparaatje tekent het in enkele minuten, glijdend en rijdend aan het touw, op de muur. Ben je de muurschildering zat? Dan haalt de Scribit het voor je weg door de lijnen te verdampen.

Het apparaat werkt volgens het bedrijf op bijna alle verticale ondergronden, waaronder pleisterwerk, white board en glas. Tijdens het tekenen kan het apparaat wisselen tussen vier kleuren. De Scribit wordt geleverd met de vier primaire kleuren, maar voor ongeveer een tientje kan je een set van twaalf kleuren bestellen. De Scribit is te koop op kickstarter voor ongeveer € 300. 

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven