Nieuws
Line-us

Van digitaal naar analoog

Voor mensen die niet goed kunnen tekenen en voor degenen die dit uitsluitend digitaal kunnen, maar dit juist op papier zouden willen, is er nu de Line-us.

De kleine robotarm lijkt een beetje de omgekeerde wereld, want Line-us tekent alles na wat de gebruiker in de bijbehorende app produceert, of laadt. Via een wifiverbinding ziet Line-us wat er op het scherm gekrabbeld wordt en reproduceert dit op papier.

De mogelijkheden zijn eindeloos, benadrukken de ontwerpers van de robottekenarm. Zo kan je Line-us ook gebruiken om (geschreven) berichten te versturen en te ontvangen en is de robot inzetbaar bij het klassieke spel Pictionary.

Line-us weegt slechts 150 g en werkt door aansluiting op een powerbank of computer via een micro-USB poort. Het product werd onlangs gelanceerd op Kickstarter voor zo’n € 80, maar was binnen de kortste keren (tijdelijk) uitverkocht.

Deel deze pagina
Nozzman Nozzman Line/us
Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

Naar boven