Nieuws

Gadget: vastgebonden aan je bureaustoel

Marit Smeets |
Gadgets

We hebben het allemaal wel eens gehoord, het is belangrijk om een goede rechte houding aan te nemen achter je bureau. Helaas neemt ons lichaam niet automatisch zo’n houding aan en vooral na een lange werkdag zijn we geneigd voorover te gaan hangen. De Posture Keeper zou hierbij kunnen helpen.

Deze gadget maak je vast aan je bureaustoel en wanneer je gaat zitten doe je de twee schouderbanden om. Als je de neiging hebt om voorover te leunen houden de banden je tegen, op deze manier blijf je netjes recht zitten. Daarnaast ondersteunt het kussen dat aan de banden vast zit je onderrug. Hij wordt geleverd met een reistas waardoor je hem overal mee naar toe kan nemen, zo kan je hem thuis, op kantoor en in vergaderingen gebruiken. Je ziet er misschien een beetje vreemd uit met twee banden om je schouders, maar recht zit je wel. De Posture Keeper komt in december uit en kost $129.

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven