Nieuws

Gadget: Veilig internetten op openbare hotspots

Armand van Wijck |
Gadgets

Een apparaatje in de vorm en grootte van een computermuis waardoor je veilig kunt internetten op openbare hotspots. De Nederlandse startup Keezel zal in december de eerste lading van de zogenoemde portable online freedom devices op de markt brengen.

Het apparaat maakt gebruik van bestaande VPN-technologie (Virtueel Particulier Netwerk). Keezel werkt hiervoor speciaal samen met VPN-providers wereldwijd.

Met één druk op de knop zoekt hij naar de meest geschikte VPN-verbinding in de buurt. Vervolgens kun je het apparaat bedienen vanaf je telefoon, laptop of tablet door verbinding te maken met bijvoorbeeld een openbaar WiFi-netwerk. Het VPN zorgt dan voor een veilige en anonieme verbinding.

Het apparaat kost bij lancering €89 en Keezel rekent daarbij abonnementskosten van €60 per jaar. 

 

Deel deze pagina
Gratis proefabonnement TW

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers TW

Ontvang de nieuwsbrief, binnenkort 2 keer per week!

Meld je nu aan!

Rijkswaterstaat Meet & Greet Projectmanagement

Op 30 september om 16 uur organiseert Rijkswaterstaat een meet & greet voor (toekomstige) projectmanagers die willen weten hoe het is om aan grote infrastructurele projecten te werken bij Rijkswaterstaat. Neem kennis van ons Integraal Projectmanagement Model (IPM) en  spreek informeel met projectmanagers onder genot van een hapje en drankje.  Kijk hier voor meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

TW online gratis voor jongeren

TW Investeert in technisch onderwijs

Leerlingen tot 18 jaar lezen gratis TW. Meld je aan en ontvang 23 online edities per jaar geheel gratis!

Naar boven